Zelfportret van een stille genieter

Tussen de druppels en de donderwolken door verschijnt de zon en ik... zit binnen. Niet zo best geregeld, maar je moet er wat voor over hebben. Voor een vernieuwde site, inclusief nieuwe naam en logo. Ik ben er heel blij mee. Moe maar voldaan loop ik door het huis met de lach van een stille genieter om mijn mond. En wat doe je met zo'n gevoel? Dat leg je vast! Hoe, vraag je je af?

 

Ik ga aan een zelfportret beginnen. Het gaat volgende maand worden toegevoegd aan mijn serie 'Lachertjes'. Okee, het is geen big smile die ik op bijgevoegde foto de wereld in breng, maar een lach komt in allerlei gedaantes voor. Misschien heb ik er wel 50 verschillende en ja, ook veel grotere dan deze. Schater of glim zelfs! Hoe dan ook, voor mij is elke lach het waard om niet alleen gelachen te worden, maar ook gevangen. En bewaard als het even kan. Hoe? In een portret natuurlijk!

 

Nadat ik deze 'stille genieters-lach' van mezelf heb geportretteerd, ga ik mijn serie 'Lachertjes' uitbreiden met nog veel meer soorten lach. En ik ben benieuwd naar die van jou. Mag ik hem portretteren? Kijk bij 'Actie' en wie weet zie ik je terug!