Goed voorbeeld…
Kunst · 19. augustus 2023
Op wiens creatieve schouders ik sta...?

Heerlijk om te mogen verrassen!
Kunst · 29. maart 2021
Vandaag werd een trotse vader op zijn verjaardag door zijn vrouw verrast met een portret van zijn stralende dochtertje.

Kunst · 02. maart 2020
Vanaf vandaag een nagelnieuw portret aan een hagelwitte muur op een bijzondere locatie... Paul Holman nu ook op doek te zien bij Plaisir du Vin Breda.

22. augustus 2019
In het kader van het op de hoogte houden van mijn bezoekers over kleine, maar belangrijke zaken, ga ik even op de filosofische tour. Het vervelende en het mooie van inkaderen.

20. augustus 2019
Het was een fantastisch en inspirerend weekend met veel bezoekers bij Josje Jonker Portretten. En wil je weten wie de winnaars van de Lachertjes Actie waren...?

12. augustus 2019
Een nieuwe fase in het portret waar ik nu aan werk. Kijk hier naar de video!

10. augustus 2019
Kijk nu voor het eerst in time lapse hoe ik een portret maak!
08. augustus 2019
Net als ieder nieuw schilderij, voltrekt ook mijn leven zich in fasen. Eerst nog met vage contouren, dan de worsteling tussen overzicht en details onderweg en dan... de zoete overwinning van aankomen waar je wezen wilde!

06. juni 2019
Tussen de druppels en de donderwolken door verschijnt de zon en ik... zit binnen. Niet zo best geregeld, maar je moet er wat voor over hebben. Voor een vernieuwde site, inclusief nieuwe naam en logo. Ik ben er heel blij mee. Ik loop moe maar voldaan door het huis met de lach van een stille genieter om mijn mond...