· 

Heerlijk om te mogen verrassen!

Heerlijk om te mogen verrassen

Gisteren mocht ik aan een moeder een portret onthullen van haar dochtertje. Het moest allemaal in het diepste geheim, aangezien het een verrassing voor haar man moest blijven. Een cadeau voor zijn verjaardag. Maar hij was wel thuis toen ik langskwam, met het portretje veilig ingepakt in mijn tas. In de afgelopen weken was het geheim telkens prima bewaard gebleven ondanks de appjes die ik met moeder wisselde. Maar nu ik aan de keukentafel zat met de aanstaande jarige, zat ik er toch wat ongemakkelijk bij. Met een smoes werd de heer des huizes vakkundig weggelokt en zo kon moeders even een glimp opvangen van het resultaat. Goedgekeurd, gelukkig! Het is altijd weer spannend om te zien hoe ouders reageren als ze hun eigen schatje op papier in de ogen kijken. Dankbaar dat ook deze verrassingsactie een succes is geworden, zo bleek vandaag uit de appjes van de gelukkige papa. Zijn verjaardag kan niet meer stuk. En mijn doordeweekse maandag heeft een bijzonder glansje gekregen!